GengBBM

BlackBerry Malaysia Group

Gambar Peranti BlackBerry Q10 Putih Tertiris Ke Web

February 1, 2013

BlackBerry Link Foto 1

BlackBery Z10 dan BlackBerry Q10 yang telah diumumkan kelmarin dan keduanya memiliki warna hitam. Dan di ruang legar acara BlackBerry 10 tersebut ada seorang peminat yang berpeluang melihat BlackBerry Q10 dengan warna putih. Jadi, ini adalah berita baik bagi GangBBM yang lebih suka warna putih dan juga peranti papan kekunci QWERTY berbanding paparan skrin sentuh BlackBerry Z10.

Gambar BlackBerry Q10 dengan warna putih datang dari peranti BlackBerry Q10 milik eksekutif baru BlackBerry yang bernama Frank Boullben. Boulben membiarkan BlackBerry Q10 miliknya dengan warna putih untuk diambil beberapa foto. GangBBM boleh melihat dengan jelas BlackBerry Q10 dengan warna putih pada gambar di sebelah.

GangBBM dapat melihat BlackBerry Q10 hadir tanpa memiliki trackpad atau butang menu sehingga dapat memberikan butang kekunci yang sedikit lebih besar. BlackBerry dilihat menjaga pelanggan sedia ada dengan mengeluarkan BlackBerry Q10 bagi GangBBM yang lebih suka menggunakan papan kekunci berbanding skrin sentuh penuh BlackBerry Z10.

Leave a Reply